Apple iPhone 7 Plus vs. Sony Xperia XZ összehasonlitó

20
A Simple Click Really Helps

Sonynak a legújabb csúcsmodelle is meg kell vetélkezdnie az Apple iPhone 7 Plus al. Remek telefonok kis méret meg árkülömbséggel.

Blog ► http://techvideo.hu
Facebook ► fb.me/TechVideoHU
Instagram ►https://www.instagram.com/tech2hu/
Iratkozz fel YouTube-on ► https://www.youtube.com/c/tech2hutv?sub_confirmation=1
Twitter ► https://twitter.com/techVtv
Snapchat ► http://snapchat.com/add/balazsgal

—-

Ezért a videó ért nem lettem fizetve és csak az én véleményemet tartalmazza. Más helyzetben itt elolvashatjátok hogy milyen mértékben dolgoztam együt a céggel. A Terméket teszt után visza kell küldeni.

source

SHARE

Have your say

Loading Facebook Comments ...

15 COMMENTS

  1. szia Balázs! Mivel más tesztelők szerint még mindig túlexponáltak a Sonyval készült képek meg úgy összeségében nem jó a kamerája, érdekelne szerinted milyen a kamerája? Automatikus módban szép képeket lő? meg még annyi h a Sony xperia x performance kamerájánál jobb az XZ-é?

  2. A Sony messze jobb telefon!!!! Szinte az összes telefonnál, stabil ,gyors,korszerű,nem robbanos, mint a samsung vagy az iphone Az operácios rendszere az iphonnak pedig 2évvel van lemaradva a google rendszerétől! Egy divat majom telefon az ájfon, amit minden nap töltögetni kell semmivel nem kompatibilis,minden app fizetős,és több sebböl vérzik! Hiába probál kullogni az alma a csúcs telefonok után, esélytelen! A kinai telefonok olyan olcson adnak csúcs készülékeket , hogy a Sony japán létére is drágának számit! Minden eddigi nagy gyártót kifognak nyirni a kinai készülékek !Én a végsőkig maradok Sony fan mert a japán márka nem amerikai kacat! Az iphonét meghagyom a kacsaszájú plázacirkálónak akik a EB-n Argentinának drukkól !!!Béke!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here