THE BEST LIVE TV AND 247 ADDDON FOR KODI 2016 – 247 TV & MOVIES AS WELL AS CHANNELS – SYLVR

Here is a great new addon for 247 TV shows and Movies that also provides some of the popular tv channels. Most of the links work and are reliable so definitely an addon to add to the collection!
repo: http://toptutorials.co.uk/kodi

I Hope My Tutorial Helped You!

Please Don’t Forget to Like, Share & Subscribe!

If you have any problems please post them in the comments and I will get back to you as soon as I Can!

You can also stay up to date, vote for your favourites and get exclusive deals from my new website http://www.toptutorials.co.uk

Gearbest  promotion

To keep even more up to date you can follow me on twitter @toptutorialsuk

I do this to help the community and because I enjoy making videos for you guys, I do not ask for any donations but as I have had many requests if you do want to buy me a beer just click the link below:

https://www.paypal.me/TopTutorials

Thanks Guys!

Top Tutorials

source

Join our list

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.

Gearbest  promotion

Have your say

Loading Facebook Comments ...

30 COMMENTS

  1. quick question top…..so i recently got a minix z64 running windows 10 with 2 gb of ram and 1.33 ghz atom processor. i have 20 gb of free space on my hard drive. i ve been trying to stream 4k using both fine and dandy and releasehub with my real debrid account of coure. i keep getting the message that the cache has filled before loading and cant do continuous playback blah blah blah. ive been able to watch a couple 4k links all the way thru no problems but only a couple out of the 15-20 ive tried. is there a certain advanced setting i can change to help me with this or do you think this is a problem with the link or is my machine just not able to handle it? your response would be much appreciated and as always keep up the good work

  2. hey guys,
    can anyone here please help ?
    after doing a new and clean install of kodi and the utlra TT build i'm seeing that after a few minutes i get an icon next to the clock that shows that there's no sound.
    the thing is that it worked when i first launched it and then just happened.
    did it happen to anyone here and know why and how to fix it ???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here